Back to All Events

Business Process Transformation 2018

 • Hart van Holland 12 Berencamperweg Nijkerk, GE, 3861 MC Netherlands (map)

Business Process Transformation

Business Process Transformation 2018 gaat over de impact van de digitale transformatie op bedrijfsprocessen en procesmanagement. Tijdens het congres werpen we een blik op de mogelijkheden en beschikbare technologie om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren om uw klant – intern of extern – nu eens écht centraal te kunnen zetten. 

“Je bedrijfsprocessen zijn de basis; het fundament om een organisatie slimmer en sneller te kunnen runnen. Om de hedendaagse klant – zowel intern als extern – te kunnen voorzien in hun hoge verwachtingen is het optimaliseren van de bedrijfsprocessen een belangrijke pijler. Maar hoe kun je dit het beste aanpakken?”

Reden om deel te nemen aan het congres:

Je krijgt antwoord op vragen als…

 • Hoe kun je met behulp van technologie bedrijf(kritische) processen optimaliseren en daarmee klanten beter bedienen?

 • Welke rol kan blockchain spelen met betrekking tot proces management?

 • Raak ik mijn baan kwijt, of kan ik mijn werk beter uitvoeren door de komst van nieuwe technologieën als A.I. en Machine Learning?

 • In contact komen met vakgenoten

Je komt in contact met vakgenoten en ontmoet nieuwe zakelijke contacten…

 1. Tijdens de interactieve sessie vullen we samen de Business Model Canvas (gericht op de bedrijfsprocessen) in. Ga het gesprek aan met vakgenoten en kijk samen  kritisch naar je huidige bedrijfsmodel!

 2. Het middagprogramma staat volledig in het teken van netwerk: tijdens 2 blokken van 7 verschillende dialoogsessies ga je in groepen van 10 personen de diepte in op  verschillende onderwerpen.

 3. Op het netwerkplein faciliteren we extra mogelijkheden om met andere deelnemers in contact te komen. Onze EventManager maakt het eenvoudig mogelijk om gesprekken met elkaar in te plannen en ook onze host maakt graag de juiste match tussen onze aanwezigen!

Doelgroep:

Dit congres richt zich op een hoogwaardige doelgroep van vakgenoten (eindgebruikers) die op de hoogte willen blijven van de huidige trends en ontwikkelingen en willen investeren in oplossingen op het gebied van procesmanagement.

 • (Business) Proces Managers

 • Business- en/of Data Managers

 • (Business) Informatie Analisten, -Manager en/of -Architecten

 • Change-, Innovatie- en /of Digital Managers

 • Programma- en Project Managers

If you want to join this event please register with Code : 3HDM9GUF

Earlier Event: October 24
AgilePoint Partners with UiPath
Later Event: April 23
Software Robotics Live 2019